お客様各位
拝啓
時下、益々ご清栄のこととお慶び申し上げます。
平素は格別のご⾼配を賜り、厚くお礼申し上げます。
さて、弊社におきまして、原材料価格の⾼騰、運送費⽤、電気料等の上昇、
それらに起因 する資材などの調達コストの上昇が続いております。
このような状況下、弊社といたしましては、あらゆるコストダウンに取り組んでおりますが、
現状の価格では安定的な供給を継続することが極めて困難な状況となって参りました。
つきましては、誠に不本意ではございますが、2025 年3 ⽉1 ⽇より下記の通り価格を改定させて頂くこととなりました。
何卒これらの諸事情をご賢察いただき、ご理解とご協⼒を賜りますようお願い申し上げま す。
敬具
シェフのおすすめコース
お一人様:45,980
(税・サ込)
Dear Customer
We are pleased to hear that you are enjoying our company’s continued success and prosperity.
We would like to take this opportunity to thank you for your continued patronage.
We have been experiencing a rise in raw material prices, transportation costs, electricity costs, and other costs.
The cost of procurement of materials has continued to rise as a result of these factors.
Under these circumstances, we are making every effort to reduce costs,
However, it has become extremely difficult to maintain a stable supply at current prices.
Therefore, it is with regret that we have decided to revise our prices as follows, effective March 1, 2025.
We would appreciate your understanding and cooperation in this matter.
Sincerely yours
Chef’s Recommended Course
Per person: 45,980
(including tax and service charge)